Sipla runt het bedrijf zoals hun eigen familie!

ChaireFamilles-707

Philippe Servé

SONY DSC

Véronique Majérus

20190721_200518

Olivia Servé

SONY DSC

Laura Servé

Sipla werd in 1964 opgericht door Guy Servé en is gevestigd in de industriezone van Waver Noord. Siplabeschikt over een uitbatingsoppervlakte van meer dan 3.000m² die onder meer de voorraad en het machinepark omvat.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verwerking van schuim en rubber met celstructuur en ondersteunt zijn klanten bij de ontwikkeling van hun projecten zodat deze maximaal aan hun behoeften voldoen.

Van de tweede naar de derde generatie...

Familiespirit, vertrouwen, transparantie, punctualiteiten een open en eerlijke communicatie zijn waarden die de familie Servé hoog in het vaandel draagt.
Een team met een waaier aan vaardigheden bundelt haar krachten en werkt samen aan de twee hoofddoelen van Sipla: klanttevredenheid en kwaliteitsvolle producten.
De tweede generatie: De zoon van de stichter, Philippe Servé, is de beheerder van het bedrijf en zijn echtgenote, Véronique Majérus, is de designer.
De derde generatie:
Olivia Servé is business developer&quality/environment manager en Laura Servé is business developer&finance manager.
De medewerkers van Sipla worden opgeleid in het eigen atelier en vormen het hart van de productieafdeling.

Sipla is voortdurend gericht op nieuwe ontwikkelingen en het hele team zal alles in werking stellen om aan al uw verwachtingen en noden te voldoen.